top of page
usp het brandhuys.png

Direct trade koffie uit verschillende landen

usp het brandhuys.png

Elke maandag vers gebrand op bestelling

usp het brandhuys.png

Gratis verzending in NL vanaf €32,-

usp het brandhuys.png

Verse koffiebonen met een unieke smaak, speciaal voor jou gebrand

Duurzaam aangekochte koffies met een unieke smaak

Koffies van Het Brandhuys worden zo duurzaam mogelijk aangekocht. Momenteel zijn vrijwel al mijn koffies direct trade, een handelsmethode waarbij er maar één schakel zit tussen de koffieboer(en) en mij als koper.
De verse koffiebonen van Het Brandhuys komen altijd uit een specifiek land (single origin) en worden afgenomen van een specifieke regio of plantage (single estate). Elk van de geselecteerde koffies heeft door zijn regio, variëteit en verwerking een eigen, unieke smaak.

Huidige assortiment koffiebonen

Ik kies mijn koffiebonen uit onder andere Ethiopië, Colombia maar ook India daar dan ook op uit. Van een kruidige en notige espressoboon tot een frisse, lichte koffie met fruittonen; iedereen kan bij Het Brandhuys vers gebrande koffiebonen naar zijn of haar zin vinden.

Ervaar welke smaak het beste bij jou past of verras jezelf door verschillende smaken koffie te proberen. Door regelmatig de kwaliteit van mijn verse koffiebonen te testen en veel te proeven, krijg jij de best mogelijke smaak uit je gebrande Brandhuys-bonen. Klik hierboven op de koffiebonen van jouw keuze en lees meer over de smaak en zetmethodes van deze koffie.

Weet je nog niet precies welke koffie je wil proberen of ben je benieuwd welke smaken ik te bieden heb?
Kies dan eens voor het proefpakket en laat je verrassen.

Vers gebrande koffiebonen met de best mogelijke smaak

Als je bij Het Brandhuys koffie bestelt, brand ik verse koffiebonen speciaal voor jou op bestelling. Ik brand wekelijks op maandag en lever dus vers gebrande bonen. Bij elke bonensoort houd ik rekening met het ideale brandprofiel, waardoor ik het beste uit iedere koffie kan halen.
Gebrande koffiebonen zijn vanaf een week tot twee maanden na branding op hun best, dus voor een verse koffie met een pure smaak zit je bij Het Brandhuys goed.

Welke koffie kan ik het beste kiezen?
Smakenpalet Brandhuys.png

Espresso of filter?

Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke smaak en ‘ideale koffie’. Voor een stevige, kruidige espresso wil je andere koffies gebruiken dan een zachte, fruitige filterkoffie. Daarom bekijk welke smaaktonen je graag in jouw espresso of kop filterkoffie wenst. Houd je meer van kruidige smaken kies dan bijvoorbeeld voor koffies met smaaktonen van chocolade en noten. Wil je liever wat meer frisse, fruitige smaken kies dan voor koffies met smaaktonen van citrus, rood fruit of appel. Met elke koffie kun je filterkoffie of espresso maken, maar weet wel wat voor smaak je mag verwachten en wat je het liefste drinkt natuurlijk.

Jouw eigen vers gebrande koffie bestellen?

Ga snel naar de webshop en je eigen vers gebrande Brandhuys-koffie ligt binnen een week bij je op de mat.

Geniet ervan!

usp het brandhuys.png
usp het brandhuys.png

Elke maandag en vrijdag vers gebrand op bestelling

usp het brandhuys.png

Gratis verzending in NL vanaf €40,-

usp het brandhuys.png
bottom of page